10.08.2020/20:02

Carrefour widzi duży potencjał rozwoju sklepów bio. Rynkowi żywności ekologicznej sprzyja sytuacja i trendy [WYWIAD]

Rynek sklepów bio ma „całkiem duży potencjał rozwoju, ale oczywiście ograniczony niszą, w ramach której działa. Oczywiście ta nisza staje się coraz większa, wchodzi do mainstreamu, ale trudno się spodziewać, aby w perspektywie kilku lat sklepy bio zastąpiły sklepy tradycyjne – mówi portalowi wiadomoscihandlowe.pl Marek Lipka, dyrektor handlowy i członek zarządu Carrefour Polska.

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także