14.06.2016/13:48

Dyrektor ZM Henryk Kania: Popularność mięsnych przekąsek rośnie

Rynek wędlin, które mogą być przechowywane poza warunkami chłodniczymi, jest bardzo perspektywiczny i w naszej ocenie cały czas będzie się rozwijał - mówi serwisowi wiadomoscihandlowe.pl Dominika Rąba, dyrektor ds. sprzedaży, członek zarządu ZM Henryk Kania.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.