04.08.2021/12:21

Edyta Zębala, ZM Silesia: Na rynku wędlin warto być innowacyjnym [WYWIAD]

Warto szukać tego, czego klient oczekuje, a czego nie zawsze jest świadomy. Polski rynek wędlin jest bardzo chłonny, szybko adaptuje trendy i daje możliwości tworzenia nowych produktów, które później spotykają się z uznaniem konsumentów – zaważa w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Edyta Zębala, zastępca dyrektora marketingu w Zakładach Mięsnych Silesia.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także