09.03.2020/13:05

Franczyza napędza rozwój sieci gastronomicznych w Polsce

W Polsce działa blisko 200 sieci gastronomicznych, które chcą rozwijać się poprzez franczyzę. Konsolidacja branży, a także rosnące wymagania klientów sprawiają, że coraz więcej osób decyduje się skorzystać ze sprawdzonego sposobu na biznes – wynika z raportu przygotowanego przez Akademię Rozwoju Systemów Sieciowych (ARSS).

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

Więcej na temat:

1 komentarz

  • Zdrowa Krowa 15.07.2020

    Zdecydowanie warto! Od lat działamy na rynku i z doświadczenia wiemy, że franczyza to idealne rozwiązanie dla osób, które chcą mieć własną restaurację. W Zdrowej Krowie stawiamy na najwyższej jakości składniki oraz wspaniałą obsługę - wszystkie nasze restauracje to popularne miejsca na mapie gastronomicznej miast :) Zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty -> (fragment komentarza niezgodny z regulaminem forum)

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.