13.10.2021/19:02

Kategoria produktów drobiowych znów zyskuje

Udziału drobiu w rynku mięsa rośnie. Ma to związek ze zmianami w sposobie odżywiania. Coraz więcej osób dba o zrównoważoną dietę. Zainteresowaniem cieszą się więc wyroby niskokaloryczne, o wysokiej zawartości białka. Atutem mięsa drobiowego jest też to, że jest ono proste w przygotowaniu.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także