20.06.2020/08:48

Latem rośnie popyt na dania gotowe

Sezon letni sprzyja większemu popytowi na gotowe dania obiadowe, półprodukty i przekąski. Wakacyjne podróże czy spotkania wzmagają zapotrzebowanie na proste w przygotowaniu i gotowe do konsumpcji produkty convenience. W tym okresie ofertę uatrakcyjnia jeszcze asortyment dedykowany na grilla, czyli np. marynowane skrzydełka, podudzia, bądź sznycle.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.