28.06.2021/19:42

Laurent de Bremaeker, Żywa Kuchnia: W czasie pandemii klienci nie rezygnowali z picia napojów premium [WYWIAD]

Na rynku globalnym tylko w latach 2018-2019 nastąpił wzrost spożycia napojów bezalkoholowych o ponad 22 proc. Według prognoz, w tym roku konsumpcja produktów typu wzrośnie dwukrotnie – wskazuje w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Laurent de Bremaeker, założyciel restauracji Żywa Kuchnia, współtwórca Kombuchy by Laurent.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także