23.06.2020/13:02

Maleje liczba sklepów mięsnych w Polsce. To konsekwencja rozpychania się dyskontów na rynku

Punktów sprzedaży mięsa i wędlin wciąż ubywa, ale dynamika tego procesu spada. Choć specjalistycznym placówkom trudno jest konkurować cenowo z wielkimi sieciami dyskontowymi, na korzyść tych pierwszych działają aktualne trendy zakupowe.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • anime 29.06.2020

    im mniej mięsnych tym lepiej

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.