03.11.2020/19:40

Pandemia zmienia trendy na rynku wędlin

Firmy mięsne muszą zmierzyć się ze zmianą stylu w jakim konsumenci robią zakupy. W dobie koronawirusa Polacy zaopatrują się w sposób bardziej świadomy, rzadziej nabywają coś pod wpływem impulsu. Kluczowe stało się bezpieczeństwo. Ewoluują też oczekiwania klientów odnośnie poszczególnych kategorii produktów mięsnych.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

2 komentarze

  • Frodo 22.06.2021

    Kiszeczka jak kiszeczka kiedyś była dobra ale po drugiej stornie KEN jest teraz lepszy sklep Tuszka. Większy wybór wędlin i faktycznie bez konserwantów.

  • OlaJan 12.11.2020

    Od jakiegoś czasu kupuję wyłącznie wędliny i mięso najwyższej jakości. Mam swój ulubiony sklep Kiszeczka w Warszawie przy ulicy Bartyckiej. Zawsze świeże i pyszne mięsko i wędliny :-)

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także