15.05.2020/08:29

Polacy zmieniają nawyki związane z grillowaniem

Obecna sytuacja w branży mięsnej jest podobna do tej, którą można zaobserwować w branży piwnej. Choć spożycie w okresie wiosenno-letnim pewnie osiągnie wyższy poziom niż jesienią czy zimą, wydaje się przesądzone, że producentom nie uda się powtórzyć wyników z zeszłego roku.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.