06.07.2020/08:21

Prezes firmy Itro: Branża mięsna straciła na pandemii

W dobie koronawirusa najmocniej na rynek mięsa wpłynęło zamknięcie kanału HoReCa. Przestój w działalności restauracji i hoteli oraz brak imprez masowych, to wszystko bardzo gwałtownie przełożyło się na spadek obrotów firm z branży. Negatywnie na kondycji sektora odbiło się również ograniczenie ilości kupujących w sklepach, ale zostało ono stopniowo zniesione. Ostatecznie sklepy spożywcze uniknęły ostrych obostrzeń podczas kwarantanny – mówi serwisowi wiadomoscihandlowe.pl Sebastian Sadowski-Romanov, prezes firmy Itro.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • byli konsumenci 17.07.2020

    cieszymy się , rośliny zdrowsze

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.