PRZEMYSŁ I PRODUCENCI
27.10.2020/13:05
Prezes firmy Itro: Był czas, żeby przygotować się na drugą falę pandemii
W związku z pandemią producenci żywności muszą szukać nowych rozwiązań biznesowych. Szczególnie perspektywiczne wydają się obecnie dwie kategorie produktowe: wyroby o wydłużonym okresie przydatności do spożycia i żywność ekologiczna – mówi serwisowi wiadomoscihandlowe.pl Sebastian Sadowski-Romanov, prezes firmy Itro.
Dziękujemy, że nas czytasz!
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
W ramach subskrybcji otrzymasz:
- Najważniejsze informacje z branży;
- Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
- Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
0 komentarzy
zobacz także
Najnowsze z serwisu
1