03.07.2020/09:26

Prezes Sfinksa: Normalność w branży gastronomicznej może wrócić dopiero w 2022 r.

Sylwester Cacek, prezes firmy Sfinks i szef rady ZP HoReCa, w wywiadzie dla "Pulsu Biznesu" ocenia, że branża gastronomiczna nie wróci prędko do "normalności". Jego zdaniem mogłoby to nastąpić dopiero w 2022 r., lub najwcześniej w drugiej połowie 2021 r.

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.