Prezes ZM Haga: Zwiększamy zdolności przetwórcze
Rozwijając współpracę z sieciami handlowymi jesteśmy zmuszeni do stałego unowocześniania parku maszynowego. Automatyzujemy procesy produkcyjne oraz zwiększamy zdolności przetwórcze. Szacujemy, że w tym roku nasze wydatki inwestycyjne osiągną wartość kilku milionów złotych - zaznacza w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Adam Gajdzik, prezes Zakładów Mięsnych Haga Plus.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
11.12.2018
Ostatnio kupiłam boczek wędzony wyprodukowany i zapakowany przez zm haga na jednej z biedronek jak się okazało były bardzo duże błędy jak na taką ilość w gramaturze boczku i np. na opakowaniu było 0,650 a w rzeczywistości było niecałe 0,400 byłam w szoku i poczułam się oszukana przez zm. haga oczywiście reklamowałam ten boczek w biedronce kierowniczka też tym faktem była zniesmaczona i miała składać reklamacje