22.08.2016/15:45

Prezes ZM Haga: Zwiększamy zdolności przetwórcze

Rozwijając współpracę z sieciami handlowymi jesteśmy zmuszeni do stałego unowocześniania parku maszynowego. Automatyzujemy procesy produkcyjne oraz zwiększamy zdolności przetwórcze. Szacujemy, że w tym roku nasze wydatki inwestycyjne osiągną wartość kilku milionów złotych - zaznacza w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Adam Gajdzik, prezes Zakładów Mięsnych Haga Plus.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • aicwe1 11.12.2018

    Ostatnio kupiłam boczek wędzony wyprodukowany i zapakowany przez zm haga na jednej z biedronek jak się okazało były bardzo duże błędy jak na taką ilość w gramaturze boczku i np. na opakowaniu było 0,650 a w rzeczywistości było niecałe 0,400 byłam w szoku i poczułam się oszukana przez zm. haga oczywiście reklamowałam ten boczek w biedronce kierowniczka też tym faktem była zniesmaczona i miała składać reklamacje

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.