29.11.2018/12:02

Święta pod znakiem bakalii. Jak przygotować świąteczną półkę sklepową.

Zbliża się jeden z najważniejszych okresów zakupowych dla branży spożywczej – Boże Narodzenie. To moment, kiedy konsumenci poszukują na sklepowych półkach produktów, które będą wykorzystywane w trakcie przyrządzania świątecznych potraw. Aby dobrze przygotować się do tego okresu, należy pomyśleć o odpowiedniej ekspozycji sklepowej półki i zapewnić konsumentom odpowiednie portfolio produktów, nie zapominając również o świątecznych promocjach.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.