07.09.2018/10:09

Zarządzanie kategorią wędlin: Cena i jakość to nie wszystko

Aktualnie w sklepie mięsnym ważną grupę stanowią kiełbasy suche, kabanosy i przekąski. Często eksponujemy je na ladach w specjalnych stojakach, koszach i skrzyneczkach. Zalecane temperatury przechowywania pozwalają na liczne możliwości prezentacji poza ladą chłodniczą. Taka ekspozycja stanowi podstawę nowoczesnego stoiska mięsno-wędliniarskiego – mówi Małgorzata Gosa, dyrektor ds. administracyjnych sieci sklepów Olewnik.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • konker 06.02.2019

    Ciekawy artykuł :) Myślę, że wielu da do myślenia. Ja w ogóle ostatnimi czasy nie przepadam za wędlinami dostępnymi w sklepach i myślę o wyrobie ich na własną rękę. Udało mi się znaleźć takie sklepy jak (treść niezgodna z regulaminem usunięta przez moderatora) , gdzie można kupić niezbędne akcesoria do ich wyrobu.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.