Zarządzanie kategorią wędlin: Cena i jakość to nie wszystko
Aktualnie w sklepie mięsnym ważną grupę stanowią kiełbasy suche, kabanosy i przekąski. Często eksponujemy je na ladach w specjalnych stojakach, koszach i skrzyneczkach. Zalecane temperatury przechowywania pozwalają na liczne możliwości prezentacji poza ladą chłodniczą. Taka ekspozycja stanowi podstawę nowoczesnego stoiska mięsno-wędliniarskiego – mówi Małgorzata Gosa, dyrektor ds. administracyjnych sieci sklepów Olewnik.
Pozostało jeszcze 85% tekstu.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
06.02.2019
Ciekawy artykuł :) Myślę, że wielu da do myślenia. Ja w ogóle ostatnimi czasy nie przepadam za wędlinami dostępnymi w sklepach i myślę o wyrobie ich na własną rękę. Udało mi się znaleźć takie sklepy jak (treść niezgodna z regulaminem usunięta przez moderatora) , gdzie można kupić niezbędne akcesoria do ich wyrobu.
3