17 lutego 2019
Świeża żywność stała się głównym motorem wzrostu sprzedaży w sieciach detalicznych. Najważniejszą kategorią w tym dziale stają się owoce i warzywa. Jednak...
15 lutego 2019
Sprzedaż europejskich partnerów firmy Coca-Cola (CCEP) wzrosła w stosunku do poprzedniego roku o 4% , czyli o 11,5 mld euro. Zysk operacyjny wzrósł o 7% - podaje...
14 lutego 2019
Zgodnie z przyjętą strategią, Metro Group rozwija sprzedaż serwisową i koncentruje się na grupie docelowej podmiotów z sektora HoReCa oraz niezależnych detalistach. W obu...
13 lutego 2019
7 lutego 2019
1 lutego 2019
Schematyczne odpisywanie na e-maile, kolejne zimne telefony, monotonne wciskanie do lejka, targowanie się, stosowanie trików sprzedażowych i finalnie jeden domknięty...
21 stycznia 2019
14 stycznia 2019
8 stycznia 2019
7 stycznia 2019
Płatności zbliżeniowe wykorzystywane są już w 85 proc. transakcji w Polsce. Kwoty 50 zł nie wymagają potwierdzenia numerem PIN. Jeszcze w tym roku nastąpi zwiększenie limitu...
11 lutego 2019
8 lutego 2019
12 lutego 2019
Uprawomocnił się wyrok Sądu Rejonowego w Radzyniu Podlaskim w sprawie supermarketu Topaz. Sąd uznał, że market może działać w każdą, także i niehandlową niedzielę, ze...
HANDEL I DYSTRYBUCJA
e-grocery, e-commerce, m-commerce
PRZEMYSŁ I PRODUCENCI
Mięso czerwone, drób, wędliny
10 sierpnia 2017, 11:27
Przegląd prasy
(fot. bezmiesnymiesny.pl)
Sklep internetowy "Bezmiesnymiesny.pl", w którego ofercie znajdziemy m.in. roślinne boczki, kiełbasy i burgery, planuje rozwój asortymentu – czytamy w „Pulsie Biznesu”.
W Polsce działa coraz więcej firm oferujących wegańskie produkty zastępujące mięso, więc konkurencja rośnie. Dlatego, jak przyznaje na łamach „Pulsu Biznesu” Igor Sadurski, jeden z założycieli Bezmięsnego Mięsnego, jego firma w planach ma rozszerzenie oferty o kolejne wędliny, w tym także bezglutenowe.Obecne prace i działania strategiczne przedsiębiorstwa skupiają się na zaistnieniu marki w sklepach stacjonarnych oraz w gastronomii. Na tym polu właściciele "Bezmiesnymiesny.pl" zrobili już pierwsze kroki, zaczynając współpracę z trzema restauracjami. W planach jest również wejście na rynek zagraniczny.Więcej w „Pulsie Biznesu”
Poleć innym
Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
bardzo przydatna informacja
zdjęć: 13
zdjęć: 35
zdjęć: 8
6 lutego 2019
zdjęć: 10
29 stycznia 2019
17 grudnia 2018
13 grudnia 2018
Na portalu wiadomoscihandlowe.pl używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce Prywatności.