05.01.2018/16:20

Aneta Mostowiec, Spomlek: Produkcja serów wzrośnie

Po sery sery żółte dojrzewające Polacy sięgają średnio 10 razy w miesiącu. Najpopularniejszymi gatunkami są wciąż gouda i edam. Konsumenci stają się jednak coraz bardziej otwarci także na produkty długodojrzewające – zauważa w rozmowie z „Wiadomościami handlowymi” Aneta Mostowiec, rzecznik prasowy Spółdzielczej Mleczarni Spomlek.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.