14.03.2019/09:12

Bartłomiej Apanowicz, Pamso: W branży mięsnej kluczowa jest stabilna i powtarzalna jakość produktów

Zakłady Mięsne Pamso z Pabianic otworzyły swój 49. sklep firmowy. Sieć utrwala wizerunek premium, bazując z jednej strony na ponad 100-letniej tradycji, z drugiej – na nowoczesnej ofercie produktowej. Pamso przyciąga klientów także stylowym wystrojem sklepów, docenionym podczas IV Kongresu Mięsnego. Placówka Pamso przy ul. Dereniowej w Warszawie wygrała w plebiscycie na najlepsze stoisko mięsno-wędliniarskie.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.