31.08.2016/13:41

Biedronka i Lidl wykreują modę na produkty wolno gotowane

Wiosną tego roku do sklepów Biedronka trafiły produkty typu pull pork i pull beef, teraz mięso wolno gotowane można kupić także w Lidlu. Niemiecka sieć oferuje wolno gotowaną szynkę i łopatkę wieprzową pod marką własną „Rzeźnik”.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

4 komentarze

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.