31.08.2016/13:41

Biedronka i Lidl wykreują modę na produkty wolno gotowane

Wiosną tego roku do sklepów Biedronka trafiły produkty typu pull pork i pull beef, teraz mięso wolno gotowane można kupić także w Lidlu. Niemiecka sieć oferuje wolno gotowaną szynkę i łopatkę wieprzową pod marką własną „Rzeźnik”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

4 komentarze

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

  • Ona 14.04.2017

    Z metodą sous vide to nie ma nic wspólnego. To jest preparowane chemicznie. Metoda sous vide jest długo trwałym procesem nieopłacalnym procesem dla firm. Gotowanie metodą sous vide trwa nawet 48 h. Odpowiednia chemia duży szybkowar i mamy szynkę "sous vide". Konsystencja tego badziewia nie ma nic wspólnego z oryginałem. Metodą sous vide zajmuję się od trzech lat.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.