30.10.2019/09:23

Ekologia i wegetarianizm mocno wpływają na gastronomię

Zamawiający dania za pomocą PizzaPortal.pl coraz bardziej cenią sobie ekologiczne rozwiązania. Klienci proszą o bambusowe sztućce i pakowanie zamówienia w papierowe torby. Jak komentują warszawscy restauratorzy, niezmienną popularnością cieszy się trend wegetariański, a klienci chętnie zamawiają bezmięsne zingery, twistery, pierożki samosa, pizzę czy burgery.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • ani 04.11.2019

    To prawda, ale czasem tak szybko schodzi częśc dań że muszę czekać

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.