19.01.2014/12:48

Gdy kakao drożeje, trzeba się skupić na innowacjach

Ostatnie dwa lata upłynęły producentom czekolady pod znakiem stabilizacji cen surowców. Branża obawia się jednak, że rok 2014 nie będzie pod tym względem udany. Z punktu widzenia konsumentów to i zła, i dobra wiadomość. Zła, bo grożą nam podwyżki; dobra, bo firmy będą musiały bardziej zadbać o ofertę.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.