15.03.2020/12:01

GIS radzi na co uważać pracując w branży spożywczej

Główny Inspektorat Sanitarny wydał zalecenia dla branży spożywczej odnosząc się do walki z koronawirusem. Skierował je m.in. do pracodawców i pracowników mających na co dzień styczność z produktami szybko zbywalnymi oraz pracujących w zakładach produkujących żywność.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Antyociepleniowy1973 15.03.2020

    Te zalecenia obowiazuja od 2004 roku szkoda ze do tej pory tak czesto byly lamane lub zaniechane

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.