07.04.2017/15:13

Nadciąga sezon na karkówkę

Dla większości Polaków spotkanie przy grillu bez karkówki, piersi kurczaka, boczku czy skrzydełek mija się z celem. Jak wynika z najnowszego badania przeprowadzonego w kwietniu tego roku przez agencję Skilltelligence, aż 88 proc. konsumentów nie zdarzyło się jeszcze zorganizować grilla bez mięsa.

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.