30.04.2020/19:13

Restrykcje duszą gastronomię. Branża apeluje o poluzowanie ograniczeń

Od marca 2020 r. pandemia COVID-19 sparaliżowała sektor HoReCa w Polsce. Makro Cash and Carry Polska oraz organizacje wspierające gastronomię złożyły na ręce premiera Mateusza Morawieckiego i minister rozwoju Jadwigi Emilewicz apel o skrócenie, do niezbędnego minimum czasu, w którym restauracje i bary muszą pozostać zamknięte ze względu na walkę z koronawirusem.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.