05.01.2021/11:16

Urzędnicy zapewniają, ze monitorują sytuację na rynku gastronomicznym

„Rząd na bieżąco monitoruje sytuację ekonomiczną przedsiębiorców w czasie epidemii COVID-19. Od początku epidemii zostały podjęte działania mające na celu przeciwdziałanie jej negatywnym skutkom gospodarczym i społecznym” – odpowiada podsekretarz stanu Marek Niedużak na interpelację poselską w sprawie trudnej sytuacji, która w obliczu pandemii koronawirusa dotyka obiekty gastronomiczne. 
 

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • free 07.01.2021

    wszystko zgodnie z planem, skutecznie dobita, która branża kolejna???

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także