28.11.2018/10:04

Food&Ball – nowy koncept gastronomiczny Arkadiusza Milika

Reprezentant Polski w piłce nożnej i zawodnik włoskiej drużyny futbolowej Arkadiusz Milik rozpoczyna działalność gospodarczą w sektorze HoReCa. Pierwsza restauracja Food&Ball ruszyła w Katowicach, w pobliżu stadionu Rozwoju – informuje serwis MamBiznes.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Szary 29.11.2018

    W sumie informacja bez istotnej wartości. Taki news dla telewizji śniadaniowej, a nie poważnego portalu buznesowego. Jedna restauracyjka piłkarza w Katowicach. Bez sensu post.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.