22.10.2020/09:26

Konserwy, pasztety i smarowidła wracają do łask

W tym roku wzrósł popyt na pasztety i konserwy. Ich popularność w czasie pandemii związana jest z długim okresem przydatności do spożycia. Z kolei kategorię smarowideł napędzają nowości, szczególnie te skierowane do wegan, wegetarian i osób ograniczających spożycie mięsa.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także