08.04.2021/09:09

Handel romansuje z gastronomią. Kącików z kawą i hot dogami coraz popularniejsze w sklepach

Kącik barowy to coraz częstszy widok w sklepach. Rozwiązanie zyskuje na znaczeniu w czasie pandemii. Podczas gdy lokale gastronomiczne działają na pół gwizdka lub się zamknęły, detaliści serwują klientom kawę i gorące przekąski na wynos. Przewagę w tym segmencie rynku mają sklepy działające we franczyzie. Ich właściciele korzystają bowiem z gotowych rozwiązań i pewnego źródła zaopatrzenia.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

2 komentarze

  • qwertyytrewq 09.04.2021

    hhhmmm, nie koniecznie raczej.

  • Tytus 09.04.2021

    Te kąciki nie powinny się nazywać "z hotdogami" ale "z konserwantami", bo w takim hotdogu konserwantów jest więcej niż pozostałych składników.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także